Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 73
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 693
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1780
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 207
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 73
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 693
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1780
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 207
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Mięso opłukać, pokroić w kostkę, oprószyć przyprawą gyros i usmażyć na tłuszczu stale mieszając. Paprykę odsączyć, drobno pokroić i wymieszać z gotowym mięsem, makaronem, odsączonym zielonym groszkiem, majonezem, przyprawić do smaku i jeszcze raz dobrze wymieszać. Schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem i wędliną.