Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Mięso opłukać, pokroić w kostkę, oprószyć przyprawą gyros i usmażyć na tłuszczu stale mieszając. Paprykę odsączyć, drobno pokroić i wymieszać z gotowym mięsem, makaronem, odsączonym zielonym groszkiem, majonezem, przyprawić do smaku i jeszcze raz dobrze wymieszać. Schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem i wędliną.