Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, smaczna sałatka Gyros.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8625
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8625
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
Kapustę kroimy w drobne wiórka delikatnie przyprawiając solą i pieprzem. Do kapusty dodajemy startą marchew na wiórka.
Zielony groszek.
Kukurydzę.
Drobno pokrojone ogórki konserwowe.
Cebulę.
Smarujemy cienką warstwę z ketchupu i majonezu.
układamy smażone kostki z fileta. Powtarzamy kolejność warstw do skończenia składników.
Po ułożeniu wszystkich składników całość mieszamy.
Smacznego!!!