Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 94
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 94
Składniki
Tortellini ugotować w osolonej wodzie i poczekać do wystygnięcia. Czosnek, kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki wrzucić do miski wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. Jogurt i majonez wymieszać razem, dodać ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę i wymieszać z pozostałymi składnikami. Odstawić do lodówki na 2 godzinki żeby smaki się zaprzyjaźniły. Smacznego :)