Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 61
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 49
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 686
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 61
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 49
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 686
Składniki
Ryż ugotuj według przepisu, kukurydzę i tuńczyka odsącz na sicie, ser, cebulę i ogórki pokrój w kostkę. Szczypiorek posiekaj. Wymieszaj, dodaj szczypiorek, majonez, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj do połączenia składników. Wstaw do lodówki na pół godziny.