Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale pasuje na kolację lub do pracy.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2635
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 846
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2635
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 846
Składniki
Pora pokroić w półplasterki i na sicie przelać gorącą wodą, a następnie zimną. Pozostawić kilka minut na sicie żeby obciekł. Na sito wyłożyć też cebulki, seleta konserwowego, kukurydzę żeby pozbyć się płynów. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Najlepiej gilotyną i krateczką. Szybko i dokładnie. Jajka przełożyć do salaterki i dodać cebulki perełkowe, seleta konserwowego, kukurydzę z groszkiem, pora, ogórki konserwowe, posiekany szczypiorek. Wymieszać. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, czosnek niedźwiedzi, majonez i sól do smaku. Ponownie dokładnie wymieszać wymieszać. Gotowe. Smacznego.