Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka sałatka może być daniem śniadaniowym, albo można zabrać do pracy. Może być też sałatką imprezową, ale wtedy należałoby ją ładnie udekorować.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Jajka, ogórki, ser, szynkę pokroić w kostkę. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne i też pokroić w kostkę. Pora pokroić w półkrążki. Natkę drobniutko posiekać. Kukurydzę osączyć na sicie. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki. Majonez, twarożek, chrzan wymieszać razem i dodać do sałatki. Dodać pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Pomieszać. Pozostawić na pół godziny w lodówce, żeby smaki się polubiły. Smacznego.