Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita. Dobre smaki...por, rzodkiewki, kiszone ogórki i jajka. Polecam.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2243
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10284
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2002
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2243
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10284
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2002
Składniki
Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Cały por z zieloną częścią pokroić w półplasterki. Na sicie przelać gorącą wodą, a następnie zimną. Ogórki i rzodkiewki pokroić w półplasterki. Wszystko przełożyć do salaterki i dodać majonez, musztardę, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Wymieszać, schłodzić, podawać. Smacznego.