Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka jajeczna z dodatkiem wędzonego łososia, szczypiorku i cebulki. Świetna zarówno na śniadanko jak i do podania gościom.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Czerwoną cebulkę pokroić w drobną kostkę, łososia również. Szczypiorek opłukać, pokroić.
Wszystko wymieszać, dodać majonez. Doprawić pieprzem, ewentualnie solą ( pamiętając, że łosoś jest słony i nie należy przesadzić).