Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na wieczorne spotkania z przyjaciółmi.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Jarzyny wrzucamy do garnka i gotujemy do miękkości. Gotowe jarzyny odcedzamy i schładzamy. Jarzyny obieramy i kroimy w drobną kostkę. Do pokrojonych jarzyn dodajemy pokrojone w kostkę jajka ugotowane na twardo, jabłko, ogórki, cebulę odcedzony groszek i kukurydzę, natkę pietruszki i majonez. Składniki dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę wkładamy na 2-3 godziny do lodówki. Smacznego !