Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na wieczorne spotkania z przyjaciółmi.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
Jarzyny wrzucamy do garnka i gotujemy do miękkości. Gotowe jarzyny odcedzamy i schładzamy. Jarzyny obieramy i kroimy w drobną kostkę. Do pokrojonych jarzyn dodajemy pokrojone w kostkę jajka ugotowane na twardo, jabłko, ogórki, cebulę odcedzony groszek i kukurydzę, natkę pietruszki i majonez. Składniki dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę wkładamy na 2-3 godziny do lodówki. Smacznego !