Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10433
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12868
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4613
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10433
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12868
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4613
Składniki
Marchewki, pietruszkę, selera, ziemniaki dokładnie umyć i ugotować. Wystudzone warzywa obrać, pokroić w kostkę. Pokroić również jajka ugotowane na twardo, jabłka wcześniej obrane i pozbawione gniazd nasiennych, ogórki ( 2 pozostawić do dekoracji - pokroić w plasterki ), cebulkę pokrojoną w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać, włącznie z natką pietruszki, groszkiem, kukurydzą dodając majonez, musztardę i przyprawy. Ułożyć na półmisku i udekorować wg uznania. Smacznego.