Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13536
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 845
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12710
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13536
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 845
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12710
Składniki
Marchewki, pietruszkę, selera, ziemniaki dokładnie umyć i ugotować. Wystudzone warzywa obrać, pokroić w kostkę. Pokroić również jajka ugotowane na twardo, jabłka wcześniej obrane i pozbawione gniazd nasiennych, ogórki ( 2 pozostawić do dekoracji - pokroić w plasterki ), cebulkę pokrojoną w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać, włącznie z natką pietruszki, groszkiem, kukurydzą dodając majonez, musztardę i przyprawy. Ułożyć na półmisku i udekorować wg uznania. Smacznego.