Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w każdym polskim domu robi się sałatkę jarzynową, każda ma trochę inny smak, moja jest bardzo łagodna
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
-marchew, pietruszkę, ziemniaki ugotować razem w mundurkach do miękkości ( ok. 30-35min) w nieosolonej wodzie, po ostudzeniu pokroić na drobną kostkę -jaja ugotować na twardo, pokroić w drobną kostkę - jabłko i ogórki obrać ze skórki, pokroić
- wszystko wymieszać, dodać groszek, szczyptę soli i pieprzu, sok z cytryny , majonez