Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa wzbogacona o jeden składnik, o kiszone czerwone buraczki.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 198
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22446
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 226
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 198
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22446
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 226
Składniki
Obrane ziemniaki, marchew i pietruszkę ugotować do miękkości, wystudzić. Jajka ugotować na twardo. Wszystkie składniki sałatki, oprócz groszku, pokroić w drobną kostkę. Dodać groszek konserwowy, majonez. Dla wzmocnienia czerwonego koloru sałatki można dolać trochę soku z kiszonych buraków. Wszystko razem dobrze wymieszać. Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego.