Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa wzbogacona o jeden składnik, o kiszone czerwone buraczki.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4566
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1650
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4566
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1650
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Obrane ziemniaki, marchew i pietruszkę ugotować do miękkości, wystudzić. Jajka ugotować na twardo. Wszystkie składniki sałatki, oprócz groszku, pokroić w drobną kostkę. Dodać groszek konserwowy, majonez. Dla wzmocnienia czerwonego koloru sałatki można dolać trochę soku z kiszonych buraków. Wszystko razem dobrze wymieszać. Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego.