Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa to królowa wśród sałatek. U mnie w jesiennej odsłonie z marynowanym grzybkiem.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1649
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101692
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6146
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1649
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101692
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6146
Składniki
Groszek zielony osączyć na sicie. Ogórki i grzybki można delikatnie przepłukać i osuszyć. Wszystkie warzywa pokroić w kostkę. Jabłka przed pokrojeniem obrać i pozbawić gniazd nasiennych. Cebulkę ze szczypiorem drobno posiekać. Wszystkie warzywa przełożyć do salaterki i dodać pieprz młotkowany z kolendrą, majonez i sól do smaku. Dokładnie pomieszać. Sałatkę pozostawić w lodówce na ok 2 godz, żeby smaki się połączyły. Smacznego.
Do sałatki można dodać ugotowane na twardo i drobno pokrojone jajka, jeśli ktoś lubi.