Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa to królowa wśród sałatek. U mnie w jesiennej odsłonie z marynowanym grzybkiem.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 257
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2687
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 257
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2687
Składniki
Groszek zielony osączyć na sicie. Ogórki i grzybki można delikatnie przepłukać i osuszyć. Wszystkie warzywa pokroić w kostkę. Jabłka przed pokrojeniem obrać i pozbawić gniazd nasiennych. Cebulkę ze szczypiorem drobno posiekać. Wszystkie warzywa przełożyć do salaterki i dodać pieprz młotkowany z kolendrą, majonez i sól do smaku. Dokładnie pomieszać. Sałatkę pozostawić w lodówce na ok 2 godz, żeby smaki się połączyły. Smacznego.
Do sałatki można dodać ugotowane na twardo i drobno pokrojone jajka, jeśli ktoś lubi.