Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 137
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1281
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 509
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 137
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1281
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 509
Składniki
Jarmuż należy przed użyciem włożyć do zamrażalnika. Następnie sparzyć wrzątkiem, posiekać i posolić. Marchew obrać i zetrzeć na drobnych oczkach. Ser żółty również zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Ogórka pokroić w kosteczkę. Na wierzch dajemy kilka łyżek majonezu i posiekane jaja. Dekorujemy bąkami cebuli i pietruszką. Smacznego.