Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1924
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1618
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1924
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1618
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2559
Składniki
Jarmuż należy przed użyciem włożyć do zamrażalnika. Następnie sparzyć wrzątkiem, posiekać i posolić. Marchew obrać i zetrzeć na drobnych oczkach. Ser żółty również zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Ogórka pokroić w kosteczkę. Na wierzch dajemy kilka łyżek majonezu i posiekane jaja. Dekorujemy bąkami cebuli i pietruszką. Smacznego.