Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Jarmuż należy przed użyciem włożyć do zamrażalnika. Następnie sparzyć wrzątkiem, posiekać i posolić. Marchew obrać i zetrzeć na drobnych oczkach. Ser żółty również zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Ogórka pokroić w kosteczkę. Na wierzch dajemy kilka łyżek majonezu i posiekane jaja. Dekorujemy bąkami cebuli i pietruszką. Smacznego.