Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikanteria pora i rzodkiewki oraz słodycz jabłka w połączeniu z charakterystycznym smakiem selera naciowego.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 267
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 155
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27949
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 267
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 155
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27949
Składniki
Jajka ugotować na twardo, a następnie wystudzić.
Warzywa i owoce umyć.
Seler naciowy i rzodkiewki pokroić w cienkie półplasterki.
Jabłko, ogórki kiszone oraz wystudzone i obrane jajka pokroić w kostkę.
Z pora odkroić białą końcówkę i twarde zielone liście. Zdjąć suche liście wierzchnie. Przekroić pora wzdłuż na dwie części i dokładnie opłukać po bieżącą wodą. Następnie obie połówki pokroić w półplasterki.
Pora przygotowanego w poprzednim etapie przelać wrzącą wodą, po czym dobrze odsączyć.
Wszystkie składniki przygotowane w poprzednich etapach oraz przyprawy i dodatki dokładnie wymieszać. Sałatka gotowa :)