Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikanteria pora i rzodkiewki oraz słodycz jabłka w połączeniu z charakterystycznym smakiem selera naciowego.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1794
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14395
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19496
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13156
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1794
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14395
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19496
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13156
Składniki
Jajka ugotować na twardo, a następnie wystudzić.
Warzywa i owoce umyć.
Seler naciowy i rzodkiewki pokroić w cienkie półplasterki.
Jabłko, ogórki kiszone oraz wystudzone i obrane jajka pokroić w kostkę.
Z pora odkroić białą końcówkę i twarde zielone liście. Zdjąć suche liście wierzchnie. Przekroić pora wzdłuż na dwie części i dokładnie opłukać po bieżącą wodą. Następnie obie połówki pokroić w półplasterki.
Pora przygotowanego w poprzednim etapie przelać wrzącą wodą, po czym dobrze odsączyć.
Wszystkie składniki przygotowane w poprzednich etapach oraz przyprawy i dodatki dokładnie wymieszać. Sałatka gotowa :)