Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję smaczną , prostą i kolorową sałatkę która będzie smaczny dodatkiem do obiadu , do dań mięsnych czy grillowych , jak również może być samodzielną przekąską. Polecam
miska, deska do krojenia, łyżka, nóż, ręcznik papierowy,
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 337
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1228
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 337
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1228
Składniki
Kapustę pekińską po oczyszczeniu z brzydkich liści drobno poszatkować, oprószyć solą, skropić sokiem z cytryny, dodać obrany , drobno posiekany czosnek oraz cukier wymieszać i odstawić na 15 minut , w tym czasie przygotować pozostałe składniki. Ogórki kiszone pokroić w cienkie plasterki, pomidory koktajlowe po umyciu i osuszeniu pokroić na ćwiartki , cebulę obrać pokroić w piórka , a cebulkę zieloną drobno posiekać. Do kapusty dodać pokrojone ogórki kiszone, pomidorki koktajlowe, oraz pokrojoną cebulę całość oprószyć pieprzem mielonym. Przed podaniem skropić oliwą , wymieszać i posypać cebulką zieloną. Smacznego
Składniki przed wymieszaniem .
Sałatka gotowa do podania.