Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kolorowa sałatka, idealna na drugie śniadanie do pracy lub różne imprezy
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4080
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11179
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5438
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13409
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5179
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4080
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11179
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5438
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13409
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5179
Składniki
1. Tortellini gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy i przekładamy do miski.
2. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju i doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Paprykę oraz ogórki kroimy drobno. 4. Dodajemy kukurydzę, trochę możemy zostawić do dekoracji. 5. Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy.
6. Wszystkie składniki łączymy z majonezem i doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Przekładamy do naczynia, wierzch sałatki dekorujemy kukurydzą oraz przesmażonym słonecznikiem. 8. Sałatka gotowa. 9. Smacznego.