Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca sałatka koperkowa z przepisu siostry Anastazji. Sprawdzi się na co dzień, jak i od święta. Z mnóstwem pysznych dodatków. Najlepiej smakuje podawana z chrupiącym pieczywem. Zrobicie ją ekspresowo.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3871
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1002
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34233
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3871
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1002
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34233
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Składniki
Kurczaka pokrój w kostkę.
Ananasa, groszek i kukurydzę odcedź z zalewy. Ananasa pokrój na mniejsze kawałki.
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Koperek posiekaj.
Wszystkie składniki przełóż do miski. Połącz z majonezem i przyprawami.
Sałatkę koperkową siostry Anastazji podawaj w towarzystwie chrupiącego pieczywa. Smacznego!