Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka królewska to hit na każdej imprezie. Prosta i szybka .w przygotowaniu
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12270
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1477
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 91
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12270
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1477
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 91
Składniki
Odsączyć seler konserwowy, kukurydzę i wyjąć z zalewy 4 krążki ananasa. Seler pokroić nożem na drobniejsze paseczki, ananasa pokroić na małe prostokąciki( odcisnąć z soku), pokroić por na cienkie paseczki. Wszystkie składniki połączyć razem w misce z majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem.