Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O kuskus przypomniała mi moja koleżanka. Nie jadłam go sto lat! :) Zrobiłam tę sałatkę, a dzisiaj serwuję do obiadu jako dodatek do kurczaka:) Pycha!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10360
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12792
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10360
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12792
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Kuskus przygotowujemy wg instrukcji na opakowaniu.
Warzywa kroimy tak jak do sałatki. Z oliwy, octu, czosnku i pietruszki przygotowujemy sos. Mieszamy kuskus z warzywami, dodajemy sos, mieszamy jeszcze raz dokładnie. Gotowe:)