Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do makaronu pasują w zasadzie wszystkie składniki jakie znajdujemy w lodówce.Robię ją często bo domownikom zawsze smakuje.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Makaron ugotować, przelać na sicie zimną wodą. Dokładnie odsączyć. Rodzynki sparzyć wrzątkiem. Szynkę, suszone pomidory, czerwoną cebulę, ogórek i rzodkiewki pokroić w małą kostkę. Przełożyć do większej miski. Dodać kukurydzę , groszek oraz olej. Doprawić solą, pieprzem, odrobiną czubricy i cukrem do smaku. Przełożyć do szklanej salaterki. Udekorować startą rzodkiewką, ogórkiem i małymi cebulkami. Przed podaniem schłodzić.