Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do makaronu pasują w zasadzie wszystkie składniki jakie znajdujemy w lodówce.Robię ją często bo domownikom zawsze smakuje.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35863
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1253
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1776
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35863
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1253
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1776
        
        
                Składniki
Makaron ugotować, przelać na sicie zimną wodą. Dokładnie odsączyć. Rodzynki sparzyć wrzątkiem. Szynkę, suszone pomidory, czerwoną cebulę, ogórek i rzodkiewki pokroić w małą kostkę. Przełożyć do większej miski. Dodać kukurydzę , groszek oraz olej. Doprawić solą, pieprzem, odrobiną czubricy i cukrem do smaku. Przełożyć do szklanej salaterki. Udekorować startą rzodkiewką, ogórkiem i małymi cebulkami. Przed podaniem schłodzić.