Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostanie makaron z obiadu, można go wykorzystać na wiele sposobów, na przykład do sałatki. Wystarczy dodać warzywa, majonez i jogurt. Kilka składników i sałatka gotowa. Sprawdzi się na co dzień, ale również na imprezę. Dzięki dodatkowi makaronu sałatka jest syta. Spróbujcie, polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8132
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 404
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8132
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 404
Składniki
Brokuła podzielić na mniejsze kawałki i wrzucić do wrzącej osolonej wody. Gotować 5 minut. Następnie odcedzić i pokroić na mniejsze kawałki. Przełożyć do miski. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Dodać do brokuła. Dodać też resztę składników, makaron, kukurydzę, szczypiorek, jogurt i majonez. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać i schłodzić w lodówce.