Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być imprezowa, może być pudełkowa.
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 59
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 450
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1384
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1862
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 59
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 450
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1384
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1862
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzony przełożyć do salaterki. W osolonej wodzie ugotować pieczarki ok 12-15 min. Wystudzić i pokroić na mniejsze kawałki. Jeśli pieczarki są małe wystarczy przekroić na cztery części. Dołożyć do salaterki. Ugotowane jajka pokroić w kostkę i to samo zrobić z obranym ze skórki zielonym ogórkiem oraz ogórkiem kiszonym. Zapakować do salaterki. Dodać osączoną na sitku kukurydzę, a także posiekany koperek, posiekaną natkę pietruszki, pokrojoną drobniutko dymkę i pokrojoną drobniutko papryczkę chili. Dodać pieprz czarny świeżo mielony, 2-3 łyżki majonezu, sól do smaku. Dokładnie wymieszać i można zajadać. Smacznego.