Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo latwa,lekka oraz smaczna
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11849
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16054
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5084
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11849
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16054
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5084
Składniki
makaron gotujemy ok 15 min.przelewamy woda i odstawiamy do miski
pomidory sparzamy,obieramy ze skorki oraz kroimy w drobna kostke,ogorki obieramy i kroimy rowniez w drobna kostke.
zabki czosnku przeciskamy przez praske,wszystkie skladniki dokladamy do miski z makaronem
dodajemy majonez oraz przyprawy,dokladnie mieszamy