Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron i tuńczyk świetnie ze sobą współgrają z dodatkowymi składnikami tworzą doskonałą sałatkę na kolację.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7965
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 338
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3331
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7965
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 338
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3331
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy i przelewamy zimną wodą. Ogórki kroimy w kostkę. Do nich dodajemy odsączoną z zalewy kukurydzę, ugotowany wcześniej makaron i odsączonego z oleju tuńczyka. Wszystko mieszamy. Na koniec dodajemy majonez i natkę pietruszki. Mieszamy do połączenia składników oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.