Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron i tuńczyk świetnie ze sobą współgrają z dodatkowymi składnikami tworzą doskonałą sałatkę na kolację.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 491
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1469
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 491
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1469
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy i przelewamy zimną wodą. Ogórki kroimy w kostkę. Do nich dodajemy odsączoną z zalewy kukurydzę, ugotowany wcześniej makaron i odsączonego z oleju tuńczyka. Wszystko mieszamy. Na koniec dodajemy majonez i natkę pietruszki. Mieszamy do połączenia składników oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.