Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka , prosta i sycąca ;-)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19391
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19391
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Składniki
Do garnka wlewamy wodę i doprowadzamy do wrzenia, a następnie dodajemy, sól, olej i makaron. Gotujemy na wolnym ogniu do miękkości makaronu. Odcedzamy i przelewamy obficie wodą. Do miski wrzucamy, por oczyszczony i pokrojony w pół plasterki, paprykę oczyszczoną z gniazd nasiennych i pokrojoną w kostkę, cebulę obraną i pokrojoną w kostkę, tuńczyka, odcedzoną kukurydzę, ugotowany makaron, majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i już jest gotowe do podawania. Smacznego !!!