Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka , prosta i sycąca ;-)
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Składniki
Do garnka wlewamy wodę i doprowadzamy do wrzenia, a następnie dodajemy, sól, olej i makaron. Gotujemy na wolnym ogniu do miękkości makaronu. Odcedzamy i przelewamy obficie wodą. Do miski wrzucamy, por oczyszczony i pokrojony w pół plasterki, paprykę oczyszczoną z gniazd nasiennych i pokrojoną w kostkę, cebulę obraną i pokrojoną w kostkę, tuńczyka, odcedzoną kukurydzę, ugotowany makaron, majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i już jest gotowe do podawania. Smacznego !!!