Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę makaronową z tuńczykiem robimy dość często, w wielu wariantach smakowych. Dodatek owoców przyjemnie komponuje się z rybą, a całość świetnie uzupełnia wegański majonez z mango i curry.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85200
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2503
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9966
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3940
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7080
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85200
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2503
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9966
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3940
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7080
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Groszek i kukurydzę odcedzamy z zalewy. Tuńczyk osączamy z zalewy. Liczy osączamy, kroimy w kostkę. Z kiwano wyjmujemy pestki. Układamy warstwami. 1.Połowa makaronu 2.Groszek 3.Kukurydza 4.Pozostały makaron 5.Majonez 6.Tuńczyk 7.Jajka 8.Kiwano Schładzamy.