Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę makaronową z tuńczykiem robimy dość często, w wielu wariantach smakowych. Dodatek owoców przyjemnie komponuje się z rybą, a całość świetnie uzupełnia wegański majonez z mango i curry.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67499
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1852
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67499
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1852
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Groszek i kukurydzę odcedzamy z zalewy. Tuńczyk osączamy z zalewy. Liczy osączamy, kroimy w kostkę. Z kiwano wyjmujemy pestki. Układamy warstwami. 1.Połowa makaronu 2.Groszek 3.Kukurydza 4.Pozostały makaron 5.Majonez 6.Tuńczyk 7.Jajka 8.Kiwano Schładzamy.