Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę makaronową z tuńczykiem robimy dość często, w wielu wariantach smakowych. Dodatek owoców przyjemnie komponuje się z rybą, a całość świetnie uzupełnia wegański majonez z mango i curry.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2470
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 67
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 152
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 729
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2470
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 67
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 152
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 729
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Groszek i kukurydzę odcedzamy z zalewy. Tuńczyk osączamy z zalewy. Liczy osączamy, kroimy w kostkę. Z kiwano wyjmujemy pestki. Układamy warstwami. 1.Połowa makaronu 2.Groszek 3.Kukurydza 4.Pozostały makaron 5.Majonez 6.Tuńczyk 7.Jajka 8.Kiwano Schładzamy.