Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki makaronowe czasem robię na obiad do schabowego.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 901
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4533
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1152
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 516
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 901
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4533
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1152
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 516
Składniki
Makaron wsypujemy do osolonego wrzątku i gotujemy al dente.Przelewamy zimną wodą i studzimy. Z nieobranego ogórka usuwamy środek z nasionami,miąższ kroimy z papryką w drobną kostkę.
W misce mieszamy makaron z papryką,ogórkiem i kukurydzą.Dodajemy majonez i śmietanę.Doprawiamy solą i pieprzem.Dokładnie mieszamy.
Sałatkę przykrywamy folią i wkładamy na 2-3 godzin do lodówki,by smaki się przegryzły.