Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka makaronowa z warzywami, jajkami i majonezem. Świetny dodatek do mięsa lub kanapek. Doskonała na kolację lub do pracy.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Makaron gotujemy al dente w osolonym wrzątku, odsączamy i studzimy. Gotowane jajka studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Buraczki pieczone lub gotowane studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por dokładnie myjemy i drobno siekamy. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę. Do przygotowanych składników dodajemy odsączony groszek, majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i odstawiamy na 30 min.