Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieloskładnikowa, kolorowa sałatka z kuchni meksykańskiej doprawiona odrobiną tabasco, które nada jej pikanterii.
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 20203
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1008
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3980
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19078
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 20203
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1008
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3980
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19078
Składniki
Ryż gotujemy na sypko i studzimy. Paprykę, ogórki i cebulę kroimy w kostkę, groszek mrożony gotujemy kilka minut, osączamy i studzimy. Fasolkę i kukurydzę osączamy, czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę i łączymy z majonezem. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy do smaku solą, pieprzem, oregano i tabasco. Schładzamy przed podaniem.