Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieloskładnikowa, kolorowa sałatka z kuchni meksykańskiej doprawiona odrobiną tabasco, które nada jej pikanterii.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3500
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 345
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1705
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3500
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 345
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1705
Składniki
Ryż gotujemy na sypko i studzimy. Paprykę, ogórki i cebulę kroimy w kostkę, groszek mrożony gotujemy kilka minut, osączamy i studzimy. Fasolkę i kukurydzę osączamy, czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę i łączymy z majonezem. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy do smaku solą, pieprzem, oregano i tabasco. Schładzamy przed podaniem.