Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowania, szukasz inspiracji na sałatkę do mięsa, oto przepis dla Ciebie. Nie ma nic lepszego od młodej kapustki, przekonaj się Sam/a.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 139
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2672
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 831
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1598
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14264
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 139
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2672
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 831
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1598
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14264
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, marchewki obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach, cebulę drobno kroję. Koperek drobno siekam.
2. Do naczynia wlewam oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, miód, dodaję musztardę, wsypuję sól oraz pieprz. Wszystko dokładnie mieszam i łączę z warzywami.
3. Na koniec dodaję suszoną żurawinę, mieszam wszystkie składniki i przekładam do naczynia. 4. Sałatka gotowa. 5. Smacznego.