Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowania, szukasz inspiracji na sałatkę do mięsa, oto przepis dla Ciebie. Nie ma nic lepszego od młodej kapustki, przekonaj się Sam/a.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3823
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414640
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2361
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3823
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414640
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2361
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, marchewki obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach, cebulę drobno kroję. Koperek drobno siekam.
2. Do naczynia wlewam oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, miód, dodaję musztardę, wsypuję sól oraz pieprz. Wszystko dokładnie mieszam i łączę z warzywami.
3. Na koniec dodaję suszoną żurawinę, mieszam wszystkie składniki i przekładam do naczynia. 4. Sałatka gotowa. 5. Smacznego.