Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowania, szukasz inspiracji na sałatkę do mięsa, oto przepis dla Ciebie. Nie ma nic lepszego od młodej kapustki, przekonaj się Sam/a.
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10742
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 217
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 192
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 759
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10742
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 217
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 192
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 759
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, marchewki obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach, cebulę drobno kroję. Koperek drobno siekam.
2. Do naczynia wlewam oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, miód, dodaję musztardę, wsypuję sól oraz pieprz. Wszystko dokładnie mieszam i łączę z warzywami.
3. Na koniec dodaję suszoną żurawinę, mieszam wszystkie składniki i przekładam do naczynia. 4. Sałatka gotowa. 5. Smacznego.