Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, chrupiąca, smaczna. Takie było moje pierwsze wrażenie. Zrobiona w domu długo nie stała na stole. Polecam.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13362
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7498
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13362
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7498
Składniki
Pierś z kurczaka umyć, obtoczyć w przyprawach i usmażyć. Następnie pokroić na kawałki. Umyty ogórek i łodygi selera również pokroić na mniejsze kawałki. Wymieszać z (przepłukaną w ciepłej wodzie) żurawiną i pokrojonym filetem. Doprawić przyprawami. Dodać majonez - polecam mój przepis. W naczyniu wyłożyć umyte liście sałaty. Nałożyć sałatkę i gotowe!