Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, chrupiąca, smaczna. Takie było moje pierwsze wrażenie. Zrobiona w domu długo nie stała na stole. Polecam.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19243
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13036
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1682
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232119
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19243
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13036
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1682
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232119
Składniki
Pierś z kurczaka umyć, obtoczyć w przyprawach i usmażyć. Następnie pokroić na kawałki. Umyty ogórek i łodygi selera również pokroić na mniejsze kawałki. Wymieszać z (przepłukaną w ciepłej wodzie) żurawiną i pokrojonym filetem. Doprawić przyprawami. Dodać majonez - polecam mój przepis. W naczyniu wyłożyć umyte liście sałaty. Nałożyć sałatkę i gotowe!