Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można ją wykorzystać do obiadu lub z pieczywem na kolację.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1320
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1320
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Warzywa umyć i pokroić. Na patelnię wlać olej. Wrzucić warzywa . Dodać przyprawy. Dusić kilka minut. Kilka razy zamieszać. I gotowe!