Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 946
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 74
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 439
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 150
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 946
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 74
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 439
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 150
Składniki
Brokuły ugotować w osolonej wodzie. Pozostawić na sicie żeby obciekły i wystygły. Podzielić na mniejsze różyczki. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę i umieścić w salaterce. Dodać serek wiejski i jajka obrane ze skorupek i pokrojone w drobną kostkę. Najlepiej zrobić to przy pomocy gilotyny i krateczki. Szybko, dokładnie i sprawnie. Dodać brokuły. Pomieszać. Dodać czubrycę zieloną, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Ponownie wymieszać. Posypać posieknym grubym szczypiorem. Można zajadać. Smacznego.