Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Na kolację, do pracy, na imprezę idealna sałatka.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1011
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 133
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4197
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1011
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 133
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4197
Składniki
Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Najlepiej przy pomocy gilotyny i kratki. Kabanosy pokroić po skosie na 1,5-2 cm kawałki. Fasolę przepłukać na sicie i osączyć. Osączyć kukurydzę. Cebulkę szalotkę pokroić w kostkę i tak samo zrobić z ogórkami konserwowymi i papryką konserwową. Wszystko przełożyć do salaterki. Dodać majonez, czubrycę czerwoną, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dokładnie wymieszać i gotowe. Można zajadać. Dekoracja z natki pietruszki mile widziana. Smacznego.