Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie już wiosna zawitała na całego do kuchennego menu. Polecam połączenie warzyw i tuńczyka, jest na prawdę pysznie.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3288
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1296
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1812
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 592
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3288
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1296
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1812
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 592
Składniki
na dnie naczynia ułożyć 9 sztuk krakersów. Ogórka konserwowego zetrzeć na grubej tarce, połączyć z ugotowanym ryżem, czterema łyżkami jogurtu. Doprawić do smaku. Masę tą wyłożyć na krakersy. Ponownie pookładać krakersy. Tuńczyka wymieszać z ugotowanymi żółtkami. Dodać jogurt naturalny. Taką ilość, aby konsystencja pasty była dobra do smarowania. Doprawić do smaku. Układamy ostatnią już warstwę krakersów. Wylewamy resztę jogurtu, posypujemy posiekanymi białkami jaj i sypiemy szczypiorkiem. Smacznego.