Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, smaczna i dość szybka w wykonaniu sałatka. Polecam.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Składniki
Krótko gotować brokuł podzielony na cząstki. Oddzielnie ugotować kalafior (również podzielony na różyczki) z fasolką szparagową. Warzywa odcedzić i dać do jednego naczynia. Dodać pokrojony serek sałatkowy i jajka pokrojone na cząstki. Składniki sosu połączyć ze sobą. Polać sałatkę. Wymieszać i podawać.