Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, smaczna i dość szybka w wykonaniu sałatka. Polecam.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Krótko gotować brokuł podzielony na cząstki. Oddzielnie ugotować kalafior (również podzielony na różyczki) z fasolką szparagową. Warzywa odcedzić i dać do jednego naczynia. Dodać pokrojony serek sałatkowy i jajka pokrojone na cząstki. Składniki sosu połączyć ze sobą. Polać sałatkę. Wymieszać i podawać.