Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, bardzo smaczna. Pieczona kaczka jest pyszna i dobrze pasuje do pozostałych składników.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Sałatę lodową pokroić/poszarpać na małe kawałki. Umyć, odwirować i ułożyć na półmisku. Na wierzchu ułożyć mięso kaczki pokrojone na małe cząstki. Dodać kawałki awokado wybierane łyżeczką. Dodać pokrojone czarne oliwki i cieciorkę odsączoną na sicie. Posypać pestkami słonecznika, które można wcześniej uprażyć na suchej patelni. Składniki na sos wymieszać razem. Przed podaniem sałatkę polać przygotowanym sosem. Smacznego.