Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, bardzo smaczna. Pieczona kaczka jest pyszna i dobrze pasuje do pozostałych składników.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 142
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1333
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 86
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 142
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1333
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 86
Składniki
Sałatę lodową pokroić/poszarpać na małe kawałki. Umyć, odwirować i ułożyć na półmisku. Na wierzchu ułożyć mięso kaczki pokrojone na małe cząstki. Dodać kawałki awokado wybierane łyżeczką. Dodać pokrojone czarne oliwki i cieciorkę odsączoną na sicie. Posypać pestkami słonecznika, które można wcześniej uprażyć na suchej patelni. Składniki na sos wymieszać razem. Przed podaniem sałatkę polać przygotowanym sosem. Smacznego.