Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, bardzo smaczna. Pieczona kaczka jest pyszna i dobrze pasuje do pozostałych składników.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Sałatę lodową pokroić/poszarpać na małe kawałki. Umyć, odwirować i ułożyć na półmisku. Na wierzchu ułożyć mięso kaczki pokrojone na małe cząstki. Dodać kawałki awokado wybierane łyżeczką. Dodać pokrojone czarne oliwki i cieciorkę odsączoną na sicie. Posypać pestkami słonecznika, które można wcześniej uprażyć na suchej patelni. Składniki na sos wymieszać razem. Przed podaniem sałatkę polać przygotowanym sosem. Smacznego.