Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na święta z jajkiem i smażonymi pieczarkami.
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1678
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7386
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2884
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1678
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7386
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2884
Składniki
Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Pieczarki obierz, pokrój drobno, opłucz i podsmaż na oleju z odrobiną soli i pieprzu, ostudź . Kukurydzę odsącz na sicie, cebulę obierz a jajka ugotuj na twardo.
Jajka, cebulę oraz ogórki pokrój w kostkę, dodaj odsączoną kukurydzę, podsmażone pieczarki oraz ugotowany ryż, wszystko dokładnie wymieszaj.
Dodaj do smaku sól, pieprz oraz majonez i musztardę. Wszystko wymieszaj i wstaw do lodówki na około godzinę przed podaniem.