Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże warzywa, krucha sałata, pachnący pomidor, zestawione z apetycznym tuńczykiem, mini mozzarellą, to super na drugie śniadanie do pracy.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 953
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 92
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2150
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 953
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 92
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2150
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Sałatę , pomidory umyć. Tuńczyka, fasolę, mini mozzarellę, osączyć. Sałatę porwać na mniejsze części umieścić w salaterce. Dodać fasolę i tuńczyka.
Mini mozzarellę przekroić na połowę dodać. Pomidory pokroić w kostkę dodać. Koperek umyć , ściąć.
Doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do sałatek , wymieszać. Schłodzić.
Przed podaniem każdą porcję polać oliwą z oliwek.