Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za oknem słoneczko, idzie wiosna. Aż od razu naszła mnie ochota na warzywa owoce itd. Dlatego wczoraj na obiad było u nas bardzo wiosennie i kolorowo. Otóż grillowana pierś z kurczaka a do tego wyśmienita sałatka obiadowa z dodatkiem maślanych pieczarek. Bardzo się zajadaliśmy ???? Brzuchy pełne lecz lekkie !
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 216
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 110
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 216
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 110
Składniki
1. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy pieczarki i na średnim ogniu smażymy od czasu do czasu potrząsając patelnią aż nabiora złotego koloru. Solimy, mieszamy. Wykładamy na ręcznik papierowy 2. Pomidorki myjemy, kroimy wzdłóż na pół. Oliwki kroimy wzdłuż na pół 3. Serek kroimy w kostkę. 4. Do miseczki wrzucamy mix, i resztę składników. NIE MIESZAMY. Doprawiamy przyprawą 5. Sałatke mieszamy tóż przed samym podaniem. I wtedy polewamy olejem