Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna orientalna wersja sałatki z ogórka, idealna do mięs, ryb, czy grilla
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Ogórek kroimy w plastry, cebulę w prążki. Curry, sól, cukier, ocet i olej mieszamy, następnie polewamy tym ogórek z cebulą, dokładnie mieszamy i odstawiamy na co najmniej pół godziny do lodówki.
Proponuję podać z panierowanym filetem z dorsza i ziemniaczkami :)