Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta polane koperkowo-cytrynowym dressingiem. Sprawdzi się nie tylko w sezonie grillowym....
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 10
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 61
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5083
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 68
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 10
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 61
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5083
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 68
Składniki
Ogórek obrać ze skórki, pokroić w słupki, przełożyć do miski. Dodać oliwki (wydrylować jeżeli mają pestki) i pokruszoną fetę.
Koperek drobno posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę, dodać skórkę i sok z cytryny oraz 2-3 łyżki oliwy, dobrze wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Sosem polać sałatkę.