Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon ogórkowy w pełni. Proponuję więc sałatkę, w której z powodzeniem możemy wykorzystać świeże, chrupiące ogórki.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Ser biały włożyć do miseczki, rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojoną rzodkiewkę i ogórka. Całość wymieszać, doprawić czarnym pieprzem, posypać prażonymi ziarnami słonecznika. Ja tym razem nie prażyłam, nie było czasu. Smacznego.