Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży, zielony ogórek, chrupiąca sałata, czerwona cebula i kukurydza stanowią doborowe towarzystwo dla orientalnego smaku sosu teriyaki. Sałatka idealna do dań z grilla bądź jako dodatek do obiadu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1006
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4647
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1289
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1006
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4647
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1289
Składniki
Kukurydzę odsączamy z zalewy. Ogórka kroimy w plasterki, cebulę w pióra, marchewkę ścieramy na grubych oczkach tarki. Wszystkie warzywa łączymy, posypujemy uprażonym sezamem i doprawiamy sosem teriyaki. Całość mieszamy.