Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży, zielony ogórek, chrupiąca sałata, czerwona cebula i kukurydza stanowią doborowe towarzystwo dla orientalnego smaku sosu teriyaki. Sałatka idealna do dań z grilla bądź jako dodatek do obiadu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1190
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2235
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4298
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1190
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2235
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4298
Składniki
Kukurydzę odsączamy z zalewy. Ogórka kroimy w plasterki, cebulę w pióra, marchewkę ścieramy na grubych oczkach tarki. Wszystkie warzywa łączymy, posypujemy uprażonym sezamem i doprawiamy sosem teriyaki. Całość mieszamy.