Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży, zielony ogórek, chrupiąca sałata, czerwona cebula i kukurydza stanowią doborowe towarzystwo dla orientalnego smaku sosu teriyaki. Sałatka idealna do dań z grilla bądź jako dodatek do obiadu.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 908
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 217
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 908
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 217
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Składniki
Kukurydzę odsączamy z zalewy. Ogórka kroimy w plasterki, cebulę w pióra, marchewkę ścieramy na grubych oczkach tarki. Wszystkie warzywa łączymy, posypujemy uprażonym sezamem i doprawiamy sosem teriyaki. Całość mieszamy.