Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy sałatki owocowe, za każdym razem smakuje trochę inaczej bo zawsze coś innego mieszamy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8687
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8687
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Winogrona myjemy, kroimy w półplasterki. Gruszki, kiwi i banany obieramy i kroimy w kostkę. Zamrożone truskawki lekko rozmrażamy do momentu byśmy mogli je pokroić na mniejsze kawałki. Wszystko dokładnie mieszamy dodając jogurt. Możemy podawać od razu lub poczekać aż owoce puszczą sok. Ja niczym nie dosładzałam wszystkie owoce uzupełniały się na wzajem, winogrona i banany słodyczą, kiwi kwaskowatym smakiem, gruszki chrupkością, i do tego mrożone truskawki.... mniam.