Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy sałatki owocowe, za każdym razem smakuje trochę inaczej bo zawsze coś innego mieszamy.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11928
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16338
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5229
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11928
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16338
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5229
Składniki
Winogrona myjemy, kroimy w półplasterki. Gruszki, kiwi i banany obieramy i kroimy w kostkę. Zamrożone truskawki lekko rozmrażamy do momentu byśmy mogli je pokroić na mniejsze kawałki. Wszystko dokładnie mieszamy dodając jogurt. Możemy podawać od razu lub poczekać aż owoce puszczą sok. Ja niczym nie dosładzałam wszystkie owoce uzupełniały się na wzajem, winogrona i banany słodyczą, kiwi kwaskowatym smakiem, gruszki chrupkością, i do tego mrożone truskawki.... mniam.