Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój pomysł na połączenie owoców z serem feta i mieszanką sałat
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Wszystkie owoce opłukałem, osuszyłem. Truskawki po oszypułkowaniu pokroiłem na plastry, borówki przepołowiłem, tak samo winogrona. Ser pokroiłem w grube plastry. Na półmisku rozłożyłem ukolę i radicchio, na nich owoce. Doprawiłem niewielką ilością soli i pieprzu ( minimalnie ). Całość polałem sosem pomarańczowym.