Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, słodkie owoce i chrupiące orzechy w towarzystwie kremowego jogurtu to idealna propozycja na deser szczególnie dla dzieci. Duża porcja witamin (szczególnie zalecana o tej porze roku) doda energii i skutecznie poprawi nastrój.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 32
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1569
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 32
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1569
Składniki
Jabłka, gruszki i winogrona umyć i osuszyć. Jabłka i gruszki oczyścić z gniazd nasiennych, ale nie pozbawiać skórki. Pokroić w kostkę. Kiwi, pomarańczę i banana obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki. Dodać winogrona. Jogurt wymieszać z sokiem z cytryny i miodem. Sałatkę polać jogurtem i wymieszać. Posypać orzechami laskowymi. Podawać zaraz po przygotowaniu.