Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na przygotowanie sałatki pełnej słodyczy z nutką ostrości oraz dodatkiem marynowanych prawdziwków.
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 6793
Bardzo proste do zrobienia ciasteczka. Bardzo smaczne, no i domowe. Takie bab...
Odsłon: 601
Pieczone kotlety są zdrowsze od smażonych. Te są z dodatkiem płatków owsianyc...
Odsłon: 87
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 77
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 6793
Bardzo proste do zrobienia ciasteczka. Bardzo smaczne, no i domowe. Takie bab...
Odsłon: 601
Pieczone kotlety są zdrowsze od smażonych. Te są z dodatkiem płatków owsianyc...
Odsłon: 87
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 77
Składniki
Z kapusty pekińskiej odciąć głąb i wszystkie grubsze części liści. Cieńsze części umyć, osuszyć, drobno posiekać i przełożyć do miseczki. Gruszkę i żółtą paprykę pokroić w kostkę, papryczkę chili w krążki, prawdziwki w paski, dodać jagody Goji, posiekany szczypiorek oraz posiekane drobno orzechy włoskie.
Przygotowanie sosu: Do miseczki wlać olej, wodę i ocet jabłkowy, dodać musztardę, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, suszony tymianek i doprawić do smaku pieprzem i stevią*. Wszystkie składniki wymieszać dla uzyskania jednolitej konsystencji. * sos powinien być słodko - kwaśny
Sos dodać do wcześniej pokrojonych składników i dobrze wymieszać. Życzę smacznego! :)