Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie się nadaje na rodzinne uroczystości. Wszyscy się nią zachwycają. Jest delikatna i smakowita.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4400
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11959
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4400
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11959
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Smażymy na maśle do miękkości, przyprawiamy solą i pieprzem, po czym odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w kosteczkę. Podobnie postępujemy z żółtym serem i szczypiorkiem. Wszystkie składniki razem łączymy, przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz majonez. Całość dokładnie mieszamy.